August de Boeckstraat 9F; 9100 Sint-Niklaas, meer info vindt je op de contact pagina.
Onze trainingen zijn uitsluitend voor onze leden. Neem contact met ons op als je verdere vragen of interesse hebt. Vul je gegevens hier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.
Ja, zeker en vast! Je hoeft helemaal geen topatleet te zijn om onze gym binnen te stappen. Iedereen kan aan CrossFit doen, door het feit dat elke training onder de begeleiding van professionele trainers staat. Daarnaast is elke training aangepast aan je persoonlijke niveau. Mensen met een blessure, of mensen met een beperkingen zijn zeker ook welkom bij ons. Wij doen graag de nodige aanpassingen zodat iedereen elke keer opnieuw het beste van zichzelf kan geven! Neem gerust een kijkje bij onze succesverhalen hoe enkele van onze leden de gym ervaren! Voor specifieke vragen, kan u ons uiteraard altijd mailen of aanspreken in de gym.
Prijzen vind je terug op deze pagina.
CrossFit is om te beginnen geen fitness, maar bevat heel wat meer aspecten dan degene die aan bod komen bij een gewoon fitnesscentrum. We juichen uiteraard alleen maar toe dat er zo veel mogelijkheden zijn om fitter en gezonder te worden, dus respecteren we ook ieders keuze hoe u dat wil doen. Toch zijn er heel wat verschillen tussen trainen in een traditioneel fitnesscentrum en trainen in een Crossfit: – sporten een onder begeleiding van een gediplomeerde trainer; – geen standaardschema met steeds dezelfde oefeningen; – kwaliteit primeert, daarom beperken we onze groepslessen tot 16 personen; – aanbieden van gespecialiseerde trainingen, zoals Olympisch Gewichtheffen & Powerlifting; – mogelijkheid tot het volgen van personal training; – geen extra inschrijvings- of lidmaatschapkosten, of financiële valkuilen.
Verwittig ons van je komst! Niets is zo leuk om mensen van andere oorden te ontmoeten. Iedereen is meer dan welkom om een WOD’je mee te doen.
Iets wat wij vaak horen van leden is dat de combinatie van de sfeer, beginners en gevorderden programmatie en goede coaching de beste evaring geeft dat zij ooit gehad hebben. We zijn er zeker van dat je zal genieten van onze trainingsgroep en je sneller resultaten zal boeken dan in eender welke gym ook. Onze leden hebben allemaal een andere achtergrond, wat onze groep zeer divers maakt. De sfeer in de groepslessen is een zeer goede motivator. We zijn trots op het leveren van resultaten binnen de fitness en performance in een vriendelijke omgeving met de best mogelijke coaching die je je kan inbeelden. Onze programmatie is gebasseerd op de noden van onze gevarieerde ledengroep en houdt zich steevast aan het principe van constant gevarieerde functionele bewegingen uitgevoerd aan een hoge intensiteit. We zorgen ervoor dat je een goede combinatie hebt van alle aspecten van training gebaseerd op de laatste nieuwe onderzoeken.
Uiteraard bieden wij hervoor een oplossing. In personal trainingen kunnen we dieper ingaan op uw eigen noden en behoeften. Een one-on-one coach staat voor je klaar. Kijk zeker hier voor een mogelijk antwoord.
Helaas is dit niet mogelijk bij ons. Om de kwaliteit hoog te houden en voornamelijk om iedereen veilig te laten sporten, laten wij het niet toe dat leden zonder begeleiding hun eigen programma in onze gym komen afwerken.
Speciaal voor deze mensen hebben wij ook een tienbeurtenkaart in ons aanbod. Wij hebben verschillende leden die zowel op recreatief als op professioneel niveau andere sporten beoefen en dus niet drie maal per week in de gym kunnen zijn. Door middel van een tienbeurtenkaart kan u dus wekelijks een uurtje bij ons komen sporten, zonder de kostprijs van een volledig lidmaatschap te betalen. De kostprijs van zo’n kaart bedraagt € 120.
Alles wat wij doen is aanpasbaar aan iedereen, van topsporter tot grootmoeder. Je hoeft niet “fit te worden” alvorens je bij ons komt trainen! De enige vereiste is dat je elke keer opnieuw naar de training komt klaar om hard te werken en alles te geven wat je kan, elke keer opnieuw. Je houding en vastberadenheid zijn veel belangrijker dan je fysieke achtergrond.
We dagen je uit om dat nog eens te vragen na je eerste training!
Op dit ogenblik bieden wij nog niet de mogelijkheid om te douchen. Alle andere nutsvoorzieningen inclusief drinkfontein, gymbar en chilllounge zijn wel voor handen.